AFAS Leusden congreszalen
en kunst belichting

  • Infrastructuur

  • Netwerk

  • Sturing

  • Armaturen

  • Automatisering

Bij Rolight projecten zijn we trots om ons nieuwste project te presenteren: de levering en installatie van verlichting voor de congreszalen van AFAS Leusden, een prestigieuze locatie voor evenementen en bijeenkomsten. Daarnaast hebben we met veel plezier de belichting voor de kunstobjecten mogen verzorgen, waardoor de prachtige kunstwerken tot leven komen met onze professionele verlichtingsoplossingen.

Ons team van ervaren professionals werkte nauw samen met AFAS Leusden om de juiste sfeer en ambiance te creëren in de congreszalen. We begrijpen dat elke ruimte uniek is en vereist daarom maatwerkoplossingen die perfect passen bij de behoeften en esthetiek van onze klanten.

Het resultaat is verbluffend. De congreszalen van AFAS Leusden zijn nu voorzien van een prachtige verlichtingsinstallatie die zowel functioneel als esthetisch aansprekend is. Of het nu gaat om zakelijke bijeenkomsten, presentaties, lezingen of andere evenementen, de verlichting draagt bij aan de juiste sfeer en zorgt voor een optimale beleving voor alle aanwezigen.

Daarnaast hebben we met zorg de kunstobjecten in AFAS Leusden van passende belichting voorzien. Kunst is bedoeld om te inspireren en te verwonderen, en met onze expertise hebben we ervoor gezorgd dat elk kunstwerk in de juiste setting wordt gepresenteerd. De belichting brengt de details en emoties van de kunstwerken tot leven, waardoor bezoekers een unieke visuele ervaring krijgen.

Bij Rolight projecten streven we er altijd naar om de verwachtingen van onze klanten te overtreffen. Ons team is gepassioneerd en toegewijd om hoogwaardige verlichtingsoplossingen te bieden die de ruimte transformeren en de juiste sfeer creëren.

Neem gerust een kijkje op onze website om meer te weten te komen over onze projecten en expertise. We nodigen u ook uit om contact met ons op te nemen voor een vrijblijvend adviesgesprek. Samen kunnen we uw visie omzetten in werkelijkheid en een verlichtingsoplossing creëren die uw ruimte naar een hoger niveau tilt.

Vorig project
Volgende project