Oude Mattheuskerk
Eibergen

  • Infrastructuur

  • Netwerk

  • Sturing

  • Armaturen

De Oude Mattheuskerk, een historisch en prachtig monument in het hart van Eibergen, heeft onlangs een opmerkelijke transformatie ondergaan. Met trots presenteren wij u het nieuwe zaallicht, verzorgd door Rolight Theatertechniek.

Wij hebben met veel enthousiasme gewerkt aan dit project. Ons doel was om de unieke architectuur en sfeer van de kerk te behouden, terwijl we tegelijkertijd moderne verlichtingsoplossingen introduceerden die de mogelijkheden voor culturele evenementen en voorstellingen vergroten.

Het nieuwe zaallicht van de Oude Mattheuskerk biedt een perfecte balans tussen functionaliteit en creativiteit. Of het nu gaat om concerten, toneelvoorstellingen, lezingen of andere culturele bijeenkomsten, het nieuwe zaallicht van de Oude Mattheuskerk zorgt voor de perfecte ambiance en legt de nadruk op de essentie van elke gebeurtenis. Met behulp van diverse lichtkleuren, intensiteiten en dynamische verlichtingseffecten kunnen we elke gewenste sfeer creëren en de emotie van de uitvoering naar een hoger niveau tillen.

Bij Rolight Theatertechniek begrijpen we dat elk project uniek is en een persoonlijke aanpak vereist. Daarom hebben we nauw samengewerkt met het team van de Oude Mattheuskerk om hun visie en behoeften volledig te begrijpen. Ons team van technici heeft met zorg en precisie het nieuwe zaallicht geïnstalleerd, waarbij we rekening hebben gehouden met de historische waarde van de kerk en tegelijkertijd de nieuwste technologieën hebben geïntegreerd.

Wij zijn trots op onze bijdrage aan de renovatie van de Oude Mattheuskerk en zijn verheugd om de kerk te zien schitteren als een cultureel middelpunt in Eibergen.

Voor meer informatie over Rolight Theatertechniek en onze diensten kunt u contact met ons opnemen via onze website of telefonisch. Wij staan klaar om uw volgende project te verlichten en u te helpen een buitengewone theaterervaring te creëren.

Vorig project
Volgende project