AFAS Experience Center
Leusden

  • Infrastructuur

  • Netwerk

  • Sturing

  • Armaturen

  • Automatisering

Het nieuwe AFAS Theater in Leusden is geopend in 2021 en biedt ruimte aan 850 gasten. Het AFAS Theater wordt het decor voor kleine en grote zakelijke evenementen, zoals seminars, congressen, productpresentaties en premières. Dit alles gecombineerd met een eigen restaurant en de modernste theater- en klimaattechnologieën maakt van het AFAS Theater een heus ‘Experience Center’.

Oorspronkelijk had AFAS de bedoeling het theater uitsluitend te gebruiken voor trainingen, lezingen en presentaties voor personeel en klanten waarbij snel en eenvoudig tussen verschillende opstellingen en verlichtingsstanden moest kunnen worden gewisseld.  Naarmate het project vorderde is er besloten dat de locatie ook moest worden uitgerust als een volledig professioneel theater met bewegende lichten en LED-lichtbronnen waar uitgebreide producties uitgevoerd kunnen worden.

Hier voor is de grandMA3 Compact XT lichttafel een fantastische oplossing. De Compact XT biedt alle kracht en functionaliteit die nodig is in een theater als deze. Daarnaast is de plaatsing van deze console probleemloos vanwege zijn zeer kleine ‘footprint’.
GrandMA3 biedt drie netwerkinterfaces op elke bureaupositie in het theater, twee voor de console en een derde voor internet. Hierdoor zijn directe downloads van GDTF-armatuurprofielen naar de console mogelijk.

Het grandMA3 lichtregelsysteem vormt het hart van het nieuwe theater in het AFAS Experience Center in Leusden, Nederland. Dit theater is een integraal onderdeel van de spectaculaire nieuwe hedendaagse werkcampus van het softwarebedrijf, ontworpen door Steef van de Veldt van Just Architects.

IMG_9656
Vorig project
Volgende project