AFAS Experience Center
Leusden

  • Infrastructuur

  • Netwerk

  • Sturing

  • Armaturen

  • Automatisering

Het nieuwe AFAS Theater in Leusden is geopend in 2021 en biedt ruimte aan 850 gasten. Het AFAS Theater wordt het decor voor kleine en grote zakelijke evenementen, zoals seminars, congressen, productpresentaties en premières. Dit alles met een eigen restaurant en de modernste theater- en klimaattechnologieën.

Oorspronkelijk was AFAS bedoeld om het theater uitsluitend te gebruiken voor trainingen, lezingen en presentaties voor personeel en klanten, waarbij snel en eenvoudig tussen verschillende opstellingen en verlichtingsstanden moest kunnen worden gewisseld. Naarmate het project vorderde, werd besloten dat de locatie ook moest worden uitgerust als een volledig professioneel theater met bewegende lichten en LED-lichtbronnen, die uitgebreide producties konden opvoeren.

Hier voor was de Compact XT is een fantastische oplossing voor theaters zoals deze met alle kracht en functies die nodig zijn in een console met een zeer kleine footprint.
GrandMA3 biedt drie netwerkinterfaces op elke bureaupositie in het theater, twee voor de console en een derde voor internet, waardoor directe downloads van GDTF-armatuurprofielen naar de console mogelijk zijn.

Een grandMA3 lichtregelsysteem vormt het hart van het nieuwe theater van het AFAS Experience Center in Leusden, Nederland. Het theater is een integraal onderdeel van de spectaculaire nieuwe hedendaagse werkcampus van het softwarebedrijf, ontworpen door Steef van de Veldt van Just Architects.

IMG_9656
Volgende project