Openluchtmuseum
Arnhem

  • Constructie op maat

Het Openluchtmuseum in Arnhem heeft onlangs haar nieuwe multifunctionele tentoonstellingsruimte geopend. Doordat de tentoonstellingen in deze ruimte regelmatig wisselen is de noodzaak ontstaan voor een meer flexibele ophangmogelijkheid voor diverse armaturen.

Het Openluchtmuseum heeft Rolight gevraagd een oplossing aan te dragen. Om invulling te geven aan deze vraag heeft Rolight onder het plafond tien 22 meter lange gridbuizen gemonteerd waaraan flexibel dwarsliggers van variabele lengte geplaatst kunnen worden. Op deze manier kan een volledig flexibel gridsysteem gemaakt worden. De armaturen kunnen nu optimaal gepositioneerd worden ten opzichte van het tentoongestelde object.

Doordat alles in Rolight eigen zwarte pantsercoating is uitgevoerd, is het een mooie duurzame oplossing en valt het grid mooi weg tegen het plafond. Rolight is blij dat het een mooie oplossing heeft mogen bieden voor de vraag die is neergelegd en kijkt terug op een prettige samenwerking met de medewerkers van het Openluchtmuseum.

Volgende project